31 Aralık 2010 Cuma

Eski yılın anatomisi

Toplam 340 post girmişim geçen yıl. Buradan geveze olduğumu söylemek mümkündür:)).
Genel olarak komik olmaya çalışan, boş gevezeliklerle dolu, görselliği ön planda bir blog.
Bu nedenle yazılarımın çoğu aynı anda KOMİK ve RÖPORTAJ veya KOMİK ve İTİRAF gibi iki kategoriye birden girer. GOOGLELAMADAN başlığı ile başlattığım interaktif oyunlarda kendimi sınarken sizleri araştırmaya sevketmek istedim. RÖPORTAJ serisinde kendimle ve sizlerle yaptığım sadece beyin fırtınası idi. Ama altmetni okuyabilenler çok şey yakalayabilir elbette.
Evet beynimin tek yarım küresini kullanıyorum. Bu nedenle görsel hafızam kuvvetlidir. Görselliğe, görsel güzelliğe önem veririm. İnsanları güldürmeyi ve haydi başka şekilde söyleyeyim mutlu görmeyi seviyorum. Görsellik kadar kelimelerle oynamayı de seviyorum. Birikim ve yeteneğimin elverdiğince varolanı farklı söylemeyi seviyorum. Ne kadar kocaman görünsem de ödleğim. Kendimi ne şekilde ifade edebileceğimi bilemediğim için saçmalıyorum. İlgiyi üstüme çekmeyi sevsem de utangaç yanımı ne yapmalı? Lider özelliği ve karizma sıfır. Heey bi dakkaaa! Ben eski yılı değerlendirecektim kendimi değil ki...
Geçen yıl Avatar'la başlayan sürprizle 3D film izledim. Hiç biri onun yerini tutamadı tabii ki. 3D maceram 1987 yılına dayanır tabii aslında. Bu yılın güzel sürprizlerinden diğeri de evime 3D Led TV alabilmek oldu. Sinema tutkumu Keyfekeder'le birlikte sistematik ve sanatsal bir temele oturtmak için İKİ KÜLTÜR MANTARI blogunu açtık. Küçüklüğümden, anılarımdan bahsettiğim anlar oldu. Heyecanlarımı paylaştım. İki yarışmayı kaybettim ama iki dergide öykülerim yayınladı. Korkularım oldu. Yeni bir iş dalında kendimi ispatlamak zorunda kaldım. Hepsi var içeride. Bit pazarı mı desek çıfıt çarşısı mı?... Maymun iştahlılığıma şahit oldunuz. Şöyle çizgisi olan asil bi blog olamadı belki ama eğlendik. Sabun köpüğü gibi olmasın yazdıklarım onu da istemem. Geçen yıl ismini söyleyemediğimiz yanardağla ve kafa şişiren vuvuzella ile uğraşmışız. Bu yıl patlayan şey sadece 3 kuruşluk balon, kafamızı şişiren sevimli minik bir çocuk olsun. Yeni yılınız kutlu olsun! Heyyt bee gaza geldim:P

6 yorum:

Depresif Ayu dedi ki...

Yeni yılın kutlu olsun sevimli arkadaşım benim. Seni seviyorum.

Aslısın dedi ki...

Mutlu yıllar, yaratıcılığını daha da çok arttırsın hep beraber gülelim, mutlu olalım.

Serhat dedi ki...

yeni yılın kutlu olsun arkadaşım :) sen bizi güldürdün allahta seni bu yeni yılda güldürsün. hem blogundada yeni yıl için daha çok renklensin :)) bu arada mimini daha önceden yanıtlamıştım ben ama bu sefer değişik bir mim ile cevap gelicektir sanada paslanıcak ve itina ile okunacaktır :)) öpüldün ;)

kremkaramel dedi ki...

@depresif-aslı-serhat
teşekkürleeer
kremkaramel

The King dedi ki...

ipliğini pazara çıkarıcam senin Karamel. Nasıl olsa Berna'nın yılbaşı piyangosuna ok dedin. Senin piyango da bana vurdu. Yandın olum sen yandın dın dın dınnnnnn . Hepi niv yiiırr aslan parçası .

Bilge dedi ki...

Öyle komik ki beyaz bir ekrana bakıp yazılan 3 kelime ile karşındaki sevme nya da sevmemen. İşin bu kısmını hala çözebilmiş değilim. Kendimce saçma kabul edilebilecek analizler yapıyorum. Şu şöyle bu böyle diye. Bunu yaparken de bol bol güldüm kendime. :)) Son tahlilde seni sevdim. Hani böyle yan komşu vardır ya, teklifsiz gider kapısını çalarsın, çayını kahvesini içersin. İki lak lak yapar dönersin. Öyle oldun bana.

Tek bir kusurun var bence. Acaba üzer miyim karşımdakini diye kasıyorsun kendini sanki bazen. Kasma. Senin doğal akışın en güzeli. Ciddiliğe, asık surata hiç gerek yok. İçimizde onlardan yeterince var. Belki iş hayatında sen de öyle olmak durumundasın. Sal gitsin bayır aşağı. :))

Güldüğün ve güldürdüğün insanlar bol olsun...