29 Eylül 2010 Çarşamba

B.ktan konular:))

Niye taktıysam bu b.k, s.d.k olaylarına:) Başka konu kalmadı sanki. Daha güzel şeyler var dünyada diyenler, wcden rahatlamış olarak çıkınca hayatlarında hiç dememişler mi "s.çmak gibisi var mı beee!" diye. Tiskinmeyin hemen yaw. Sıradan bi olay sonuçta. İşin komik tarafından baktığınızda ilginçleşebiliyo hatta:P
B.kla ilgili veya değil komik anılar paylaşayım dedim.
-Ben 3 yaşlarındayken ablam sokakta külah yaptığı kağıdın içine çamur doldurup, "al çikolatalı dondurma" demiş de annem son anda yakalamış.
-Ergenlik döneminde derin saygı duyduğum bayan hocamın tuvalete gittiğini düşünmek beni derinden sarsar, aklım almazdı. Yüceleştirme kötü bir şey.
-Eski işyerimdeki arkadaşımın stresli ve yoğun anlarında kafasını kazıyıp, kepeklerini yediğini görmüştüm.
-İlk işe başladığımda koskoca Baş Mühendis 16 kişilik odada gaz çıkarmış, pardon demişti. Aynı pardonu ilk duyduğum ve umarsızlığına hayret ettiğim durum ise ABD'den arkadaşıma ziyarete gelen 15 yaşındaki Jill'in kağıt oynarken gaz çıkarması olmuştu.
-Tuvalet eğitimi vermeye çalışan ablam, 3.5 yaşındaki yeğenimi bezsiz bırakınca bulaşık yıkamaktan döndüğünde kendi pisliği ile oynarken bulmuştu.
-Küçükken en sevdiği meşeyi yutmuştum ve çıkmasını beklemiş, anneme baskı yapıp çamaşır sularıyla yıkatmıştım:))
-Bir gün tam wc'ye gireceğim. İçeriden çıkan arkadaşım "Girme abi!" dedi. Anlamadım önce. Girecektim tam. "Koku gitsin" diye eklediğinde haklı olduğunu algılamıştım çoktan:P
-Askerde bölük komutanının en çok savaştığı konu tuvalet eğitimi idi. Tuvaletlerin pisliğine tahammülü yoktu. Bir gün "Yaa çocuklar bu kadar mı zor? İki deliği üstüste denk getirdiğinde bırakacaksın" diyerek son noktayı koymuştu:))
-Venedik'te parka kurulan plastik seyyar tuvaletler, iğreti durduğundan beni çok tedirgin etmişti.
-Geceleri altını ıslatan yeğenim için doktorlar her gece 12'de kaldırıp işetme yöntemini önermişler, başarılı da olmuştu. Ama bir gün... Annem yanına gittiğinde yanında uyuyan kardeşinin boncuk boncuk terlemesine anlam verememiş, sonradan büyük yeğen çiş yapmayınca, çocuğun suratına işediğini anlamıştı:))

3 yorum:

The King dedi ki...

Sonuncusuna koptum karamel:) Bomba olmuş tam.

misssfit dedi ki...

karamel bir gün ölecem. faillerden biri de sen olacaksın ama haa. öldüm yaaa :))
eski kurumumda bir hatun vardı. onun peşinden tuvalete girmemek için savaş verirdik mesanemizle resmen. tek kabin var aksi gibi. bir gün mecburen girdim de kokudan öğğğğğ kusa kusa bir hal oldum. odaya döndüğümde herkes zehirlendiğimi falan sanmıştı..

ufk dedi ki...

b.tan konuları :)) okurken bu kadar güleceğimi hiç tahmin etmezdim.. :))) harikasın