27 Ağustos 2010 Cuma

Defileye felan gittim yaneeee.(!)



Cicişlerim(!) dün akşam Arzu Kaprol Re-Fine 2011 Spring Summer Collection defilesine gittim sizin içieeaan. Kırmızı halılarda felan yürüdüeaam. Ay, Ebru Şallı'yla, pigme kocasıyla,Neşe Erberk'le aynı (leş gibi ter kokan) havayı soludum biliyo mısııaan? Ebru'nun çırpı bacaklarına, gadana Neşe'nin basenlerine bakıp yanımdakilerle kaynattıaaam. Ah rezalet, rezalet!


Ah cicişler sormayın, bu ne bozuk organizasyondur, IFW (bilmeyenler için tercüme ediim İstanbul Moda Haftası- Istanbul Fashion Week) kapsamında dün akşam defile vardı İTÜ (İTÜ'nün açılımını bilmeyen varsa sööliim ben de yeni öörendııım:P) Taşkışla Kampüsünde. Mekan seçimi iyiydi tabii. Havva adlı organizasyon şirketi fiyaskoydu. Kapasitenin % 50 fazlasına davetiye verilir mi cicişler siz söyleyin.


Neyse fiyasko önce yemek konusunda başladı. Ne yanık köftelerdir onlar öyle. Boş yer bulacağız diye oturduğumuz masadaki iki bayan fotoğraflarını çekmemi istedi. Kırmadım tabeee... Bunlar bizimle muhabbet kurdular hemen. Manken gibi olanı Canon EOS serisi makinasını gözüme sokar gibiydi. 3 gündür hiç bir defileyi kaçırmamış. Stilist olan arkadaşıma ne güzel dediler moda artık gençlerin elinde olmalı. Önceki tasarımcılar hakkında falaan konuştular. Gizia iyiydi, Atıl'ı çok beğenmedim, Boraks harikaydı zaten Londra'dan geldi dedi iyi olsun, dedi. (-Böyle diyordu kadın Bora Aksu'ya- hatta yanındaki mal anlamadı, yabancı mı dedi Burak demek istiyorsun herhalde dedi.) Hepsini almak istedim kıyafetlerııın dedi. Sema bu sene katılmayacak, arkadaşımdır, çocuğuyla ilgilenecekmiş, dedi. Arkadaşım da, yoo benim defileme çıkacak dedııı. Ay güyaa bize hava atacak. Baktık çok ilgililer bu işlerle. Pardon siz ne iş yapıyorsunuz diye sordu arkadaş. Iıııı, aaaaa, ben aslında çalışmıyorum, kocam bakan yardımcısı, buralara girmek kolay oluyor dedııı.

Neyse cicişler, bööle uzun koridorlardan geçtik, arka bahçeye geldik. Ortalık süper minili bacak kaynıyooooaa. Erkekleri anlatmıyorum çünkü % 90'ı gaydi. Gözlere kalem çekilmiş, saçlar janti, defile boyunca bi çift de şapur şupur öpüştü düşünebiliyo musunuuuaaaz?

Neyse bööeele kırmızı kadife kumaşlarla kaplı, klasik aynalarla süslü uzun bi koridordan geçmeyi başardık. Ay, siyah kumaşlarla kaplı iftar çadırı gibi bir yere girmez miyiz gire gire. Herkes mıçmıç. Arkalarda bi yer bulduk zor bela. Yandan Uğurkan Erez'i görüyorduk.

Neyse defile başladı, beyaz ve toprak renginin hakim olduğu defile Tuğçe Kazaz'la başladı. Ama hepsinin saçını şaşı kilise berberi kesmiş gibiydi. Kıyafetler transparan ve bele oturan modellerdi. Bazı mankenler yürürken işi abartmıştı. Omuzlarını düşüre düşüre yürüdü. Bazıları da asker gibi falan yaneee. 20 manken 2 kere elbise değiştirdı bitteee. 10 dakkalık gösteri için 2 saat eziyet çektik yaneeee....

Ay daral geldi kalabalıktan. Öptüm hepinizi.

Hamiş: Kolleksiyonu görmek için şurayı tıklayabilirsınız felan yaneeee....

7 yorum:

pippi haşmet dedi ki...

öğhh içimi baydın ne biçim anlatıyorsun be adam aaa kararttın içimi, o da güzel değildi bu da bok gibiydi!!
delirttin beni.
neeeeyse kızamam sana :D

Adsız dedi ki...

mahfol karamel :D

mustafa dedi ki...

cicisler ne ya amk.gitme bizim icin artik defileye filan..senin ki kalsin

kremkaramel dedi ki...

@mustafa @pippi
Dün gittiğimde herkes böyle konuşuyordu. Kafayı yersiniz. İlk defa böyle bir ortamda bulundum. Herhalde ertesi gün böyle anlatıyorlardır bu dallamalar dedim. İroni yaptım. Eşim böyle yazdığımı duysa bi tarafıyla güler:))Bu blogta saçmalama hakkı benim elimde. Kuralsızlık da temel kuralım. İstikrarlı olmak zorunda değilim.

kremkaramel dedi ki...

@coach
abartacak bişi yok coach, iğreti durduğumu hissettim defilede.

B. dedi ki...

şaşı kilise berberi :)))


Seni özlemişim ben çok.

bad-ı saba dedi ki...

anlatımın iğrençti ama o ortamı tamamıyla hissettirdi hani:))