16 Mart 2010 Salı

Yalatıcı Blogger Ödülü

Ödülleri incelemeye aldım bugünkü dersimizde. İlk ödül de bu yalatıcı yazarlık ödülü.

Efenim bu ödül, alan ve veren arasında yakınlaşmalara ve bilimum yağlama ballamalara sebep oluyo. O onu öve öve yüceltiyo diğeri de teşekkür ederken abartıp onu yalıyo. Ama bulaşıcı bişii. Ödülü alınca sen de başkalarını yalamalısın. Bööle kediler gibi yalana yalana ödüllenmeyen blog kalmıyo. Eee hani özgünlük herkes alcekse? Herkes birini yalaya yalaya yalama oluyo ödülcük.Bunu k.çından uyduran şahsiyetin ne çıkarı var anlamadım. Tükrük toplayıp DNA'mızdan bizi yıkacak bi virüs mü icat edecek acep? Hımm..Belki...

Bu ödülü alırken bi de olmassa olmas sorular var. "Mimi bi yerde" diyelim buna da. Bööle 7 veya 10 adet ahret sualine cevap vermesen ölüyosun (forward mailleri gibi) Hakkında 7 ilginç şey bulceksin. Artık burada en ciddi bloggerların bile ipliği pazara çıkıyo.

Şimdi bu sorulara verilen cevaplardan örnekler veriim:

-Hamileliğimin son haftasına kadar pasta yapmam ve doğumdan 3 gün sonra tekrar pasta yapmaya başlamam:)))
-Çok temiz ve düzenliyimdir ama ipin ucu bir kaçtı mı toparlamam için ilham gelmesi gerekir:)
-Bütün mevlütlerde hüngür şakır ağlarım.

-Ses tonum.Annemin deyimiyle tavuskuşu sesli kız.
-Dengesizim. Bir gün melek bir gün cani. Bir gün ayyaş, bir gün oruç. Bir gün mazoşist, üç gün sadist. Bir de her pazartesi traş olurum. Salı - Çarşamba günleri sakallarımı uzatırım.. Ama Perşembeleri kararımı değiştirir yine keserim. Sonra yine uzatır yine keserim. Bazen kesmeyeyim diye hiç uzatmam.


Neyse kimseleri incitmek istemem. Sonuçta bi geyikti, yaptık geçti.

 

Hiç yorum yok: