5 Ocak 2010 Salı

ööle bedavaya vermezler:)

Sizi ödüllendirene teşekkür edin. Emredersiniz! Katrankarası, Justagay blogunda nah şuracıkta beni kreativ blogger seçmiş, ne güzel etmiş. Millet bunları 40 yıl önce yaşamıştır ben daha ilk tadıyorum. Görmediğin ödülü olmuş diyecekler ama dün gerim gerim gerildim. Gelgelelim blogum olduğunu bilen bi yakınım yok ki... Katrankarası zaten yaratıcı, iyi bir dost. Beni hiç üzmedi, kırmadı, destek oldu sağolsun. İstanbul'a gelirse boynuna atlıycaam, kemiklerini kırcaam:)) Teşekkürü abartmayın yazıyo mu? Yok yazmıyo. İyi!


Sizi ödüllendirenin blog linkini yayınlayın http://justagay.blogspot.com/2010/01/odul-odul-ve-odul.html Katrankarası... Katrankarası... İnternet cafelerinizden ısrarla isteyiniz! Sade, naneli ve lubrikantlı.

Ödülün logosunu yayınlayın. Yeter layn her gün her gün. Offf! Alın kırpıp yıldız yapın!


7 Yaratıcı blogeri ödüllendirin.
Anaaa ne zormuş la! En başta Müstesna İşler geliyor (özgün yazı ve kolajlarıyla).Sonra Kerhane Tatlısı ve Atlı Karınca (Adı yeter), TheSummerSon(blog dizaynı), Living as a gay man in a very macho city, Istanbul (Yazıları, itirafları, beyaz dişlere olan gıcığı, sıpasıyla) Dereotundan Nefret Ederim(Aykırı bi isim daha nolsun ki), Ayperest Sureleri(Şiirleri ve şiirsel yazılarıyla), Engin Deniz(Yazıları güzel ama görsellikten yoksun olduğu için bu listeye almakta çekindim de)

7 Blogun linklerini yayınlayın. Müstesna İşler Kerhane Tatlısı ve Atlı Karınca  TheSummerSon, Living as a gay man in a very macho city, Istanbul , Dereotundan Nefret Ederim, Ayperest Sureleri, Engin Deniz
(Merak etmeyin işimi bitirince link olarak yayınlayacağım)

Ödüllendirdiklerinizi haberdar edin. Haberdar olun bakiim.

Kendiniz hakkında 7 ilginç şey yazın.
1-Yüzümde bir ben var sağımda mı solumda mı bilmiyorum
2-Bir arkadaşımın erkek arkadaşını kendime 2 haftada aşık etmiştim (telefonda sesimi incelterek)
3-Tuvalette şiir yazdığım görülmüştür
4-Aynı anda iki kişiye aşık olduğum da
5-Bozuk paralarımı sola koyarsam daha çabuk biter gibime gelir
6-Sabah kalkar kalkmaz susmayacakmış gibi konuşabilirm (afyonum uyanmadan patlar)
7-Uykusuz-susuz-yiyeceksiz 12 saat resim yapabilirim

6 yorum:

The SummerSon dedi ki...

Ödül için teşekkürler kremkaramel :)

The SummerSon dedi ki...

Size de olan teşekkürümüzü yazıya eklemiş bulunmaktayız :)

http://bit.ly/71xnm1

The King dedi ki...

Biliyorum arayı açtık biraz. Öncelikle çok teşekkür tabii ki. Şu yazdıklarını sözlü olarak dile getirsen Steve Martin Oscar törenini sunuyor sanabilir insan . O kadar diyorum. Ve elimde plaketim, gazetecilere gülümseyerek kırmızı halıdan görkemli bir çıkış yapıyorum.

engin deniz dedi ki...

merhaba
yazılarıma gösterdiğin takdire teşekküe ederim.görsellik malesef yeteneksiz bir kullanıcıyım,bilgisayar acemisiyim,daha fazlasını söylemeye gerek yok sanırım.
hoşlukla kal

Adsız dedi ki...

teşekkür ederim:)

Adsız dedi ki...

kerhane tatlısı ve atlı karınca.. bir zamanlar benimdi. teşekkürler ödül için :)