25 Kasım 2011 Cuma

Bir balık erkeği seviyorsan...

Balık: kadınlar kadar renkli bir kişiliğe sahip tek burçmuş. Hehe! Devamını http://blog.milliyet.com.tr/hertelden'den dinleyelim:
Balık erkekleri için tutkulu aşık tanımlaması çok kullanılır ki doğrudur. Sevdiği zaman sınırsız sever, romantiktir ve sevdiğinin herşeyini bilir. Süprizler hazırlamaya bayılır...
Hayal dünyaları çok geniştir, kimsenin düşünemediği şeyleri düşünür ve planlarlar. İşte bu özellikleri nedeniyle, sahne sanatları, el sanatları, roman- hikaye yazmada başarı kazanabilirler.
Reklam sektörü de bence onlar için biçilmiş kaftandır.
Aynı zaman da iyi bir teorisyen, komplo teori uzmanı olabilirler. Bu özellikleri zorda kaldıklarında bahane veya hikaye uydurmada epeyce yardımcı olur:))
Sezgileri oldukça güçlüdür, ona yalan söylemek pek mümkün olmaz. İnsanları tanımadaki becerileri, sezgilerinin kuvvetli oluşundandır.
Denize çok düşküdürler, pek çoğu balık tutmayı ,yemeyi çok sever. Kendilerine bir kayık verin bırakın denize, hiç sıkılmazlar...Kayık derken biraz tekneye benzese iyi olur...
Genelde kibar ve yardım severdirler. İyi bir dinleyici olup, sır saklamada güvenilir olurlar.
Bu kadar güzel şeyler söyledikten sonra bunların hiç mi kötü yok? Elbette vardır sevilmeyen yönleri...
Bir kere ; hani derler ya Mart havası ...İşte balık burcu erkekleri böyle Mart havası gibi yanar dönerdir. Yani gayet güzel gülüp konuşurken aniden sinirlenebilirler.
Bir de nedense kendi düşünceleri ve fikirleri hep en doğrusu gibi gelir. Bu yüzden çatışma çıkarabilirler... Bu konuda ısrarcı olmadan , güzellikle, örnekler vererek düşüncelerini yumuşatmasını sağlayabilirsiniz.
En önemli özelliklerinden biri alıngandırlar, hemen kırılabilirler. Ancak güzel sözlerle ( gerçek olması şartıyla) gönlünü almak çoğu kez mümkündür. Sevilmeyi hissetmeyi en az kadınlar kadar isterler...
Sıkıştırılmaktan ve sertlikten, hayallerinin engellenmesinden asla hoşlanmazlar,
Genel tanımlama, anlaşılmaz oldukları yönündedir. Bu da diğer erkeklerden farklı oluşlarından, düşünce yapılarının çeşitliliğinden kaynaklanır.
Bir balık erkeğini seviyor ve onu anlayabiliyorsanız, dünyanın en mutlu kadını olmak çok kolaydır.

3 yorum:

Bucera dedi ki...

Balık erkeği sevmem, levrek balığı severim :)

kremkaramel dedi ki...

beni sevmiyor musun şimdi:(
tamam, yüzgecimden birazcık ısırabilirsin ama sadece biraz:P

karakedi dedi ki...

balık ve akrep burçları ile anlaşırım; koç burcunu da iyi adam ederim :) bir tek aslan burcunun bir özelliğine gıcık olurum...