9 Haziran 2011 Perşembe

kır düğünü

Farkındayım, boşladım blogu. Yazmak mı gelmedi yoğun muyum bilmiyorum. Ama şu an canım sıkkın. Yani tam blog yazma modum:D İnşallah bugünün ardı gelir.

Ne diyordum? Biraz blog okudum. Yeni bloglar keşfettim. Yazmıyorsam da okuyorum yani. Biri mim atsa da tekrar yazma moduna girsem bahaneyle diyorum. Aslında anlatacak şeyler var ama bilmem anlatır mıyım.

Haftasonu kır düğününe gittim. Dönüşte de kır düğününe gelenlerin bindiği otobüsle döndüm. Tabii eğlence o biçim... Ama gel gör ki hiç biriyle samimi değilim. Üstelik yaşlı da kaldım. Şunu anladım ki, "observer"modunda milletin eğlencesi itici gelebiliyormuş. Aslında o gruba ait olup onlarla eğlenmek de istemedim değil ama yapamadım. O gürültüde kitabımı okudum. Bir kaç kişi gelip hayretle tebrik bile etti. 10 saatlik yolculukta söylenmedik şarkı kalmadı neredeyse. Bazen eşlik etti tabii o kadar da öküz değilim:) Yanımda oturan öküz ise benle konuşmak yerine cep telefonuyla mesajlaşmayı seçti.

2 yorum:

Serhat dedi ki...

OO KREM KARAMEL HAYATTAMIYDIN SEN YA? BENDE DİYORDUM NERELERDE BU DİYE DEMEK GEZDİN. AMA SOYUTLAMIŞSIN SEN KENDİNİ YAHU. BAZEN ORTAMIN NABZINI ÖLÇMEK VE ONA GÖRE HAREKET ETMEK GEREKİYOR. ;) ŞU CANININ SIKKINLIĞINIDA ANLAT BİR ARA.

The King dedi ki...

Evet Karamel, sen ciddi boşladın burayı. Keşke anlatsan, anlatabilsen yaşadıklarını. Ciddi özledim seni adamım.

Sarılırım hasretle .