28 Şubat 2011 Pazartesi

Hayatın Hediyesi

Hayat hediyesini sundu geçen gün: yaşamının kıymetini bil!

Ölümle burun buruna geldim evet! Sonra hasta oldum. Öksürüğümle göğsümden gelen sesler korkuttu. Korkutan kısmı, çaresiz insanlar. Allahtan geçici ve çaresi olan bir hastalık çektiğim.

İnsan 43'üne girerken ilk yıllarındaki sevinç sanırım minnet duygularına dönüşüyormuş demek. "Yaşadığım anın kıymetini bilmek." Ama hiç kolay bir şey değil. Yine de hata yapıyor insan.

Geçen gün size üstü kapalı bahsettiğim konuyu artık paylaşabilirim: bir bölümün başına müdür olarak atanıyorum. Yarın ilk günüm. Yıllarca emek verdiğim bölümdü. 4.5 sene sonra nihayet sevdiğim bölüme müdür olacağım. Gerçi fazlasıyla gecikmiş terfim nedeniyle önce vekil müdür olarak atanacağım.

201o yılında hayatıma sevdiğim, çok sevdiğim insanlar girdi. Blog aracılığı ile içimi okuyabilen ve içini okuyarak bağlandığım insanlar oldu. Bu büyük bir zenginlik.

İnce düşüncelerini keyifli kutlama yazıları ile dile getiren tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.

6 yorum:

gençbiranne dedi ki...

nice senelere ...
yeni yaşın ve yeni konumun hayırlı olsun:)))

Bilge dedi ki...

Çok güzel. Hayırlı olsun...

karakedi dedi ki...

geçmiş olsun...

kremkaramel dedi ki...

Üçünüze de teşekkür ederim arkadaşlar.

Serhat dedi ki...

aaa ben buraya yazmamışım "way edepsiz terbiyesiz desen yeri KK :D
bak ben ne dedim bu yıl iyi gelicek :D sen takma ;)

The King dedi ki...

Karamel seni yürekten tebrik ediyorum. Adaletli ve müşfik yanını en güzel şekilde kullanacağından eminim. Tüm o güzel cümlelerin, pozitif yanın, çalışkanlığın ve dinamizminle bir efsane yazarsın sen kesin.

Tekrar tekrar başarını kutluyorum dostum.

K.