10 Aralık 2010 Cuma

Hayat beni neden yoluyosun?



- Ne oldu da kurudum bilmiyorum. İçimdeki öyküler tatile çıktı. Oysa ben değil miydim arkadaşımın verdiği 3 kelimeden hemen bir öykü yazıveren?


- Hayatı dengelemeye çalışıyorum. Başetmeye. Dingildek terazisi durulmuyor.


- 80'lerde çocuk olmak kitabını okumaya devam ediyorum. Çok hoş anılarla dolu ve herkes başka bir ucundan yakalamış. O günlerin panaromasını çocuk gözüyle gördüğünüzde çocukgerçekliğindeki dünyanıza geri dönebiliyorsunuz.


- Akşamları çok yemeyerek, öğlenleri de hayatımdan ekmeği çıkararak 2 kilo fazlamı verdiğimden beri kendimi daha fit ve yakışıklı hissediyorum. Bu aralar olumlu tepkiler de arttı şahsıma karşı.


- Yaprak Dökümü'nden Fatmagül'e transfer oldum bu sezon. Ben farkettim ki empati kurabileceğim dizilere daha çabuk ısınıyorum. Fatmagülle birlikte hayallerinin ırzına geçilen benim sanki. Fatmagül ben ağlıyor ya da ben Fatmagül ağlıyorum.

- Evin pek eksiği kalmadı. Cumartesi günü gittik zevkle aksesuar da aldık. Bugünleri de gördük nihayet. Allaha şükür.

- 117 ekran 3D TV aldık başımız göğe erdi. Ama daha kurulmadı, yarın artık:) İlk filmimiz İyi, Kötü, Çirkin olacak. Çünkü elimizdeki tek blue ray film o. Bir de Mamma Mia'yı almayı planlıyorum. Çok heyecanlıyım. Bir de home teatre kurduk muydu değmeyi keyfime.

6 yorum:

B. dedi ki...

Yeni eve mi taşındınız siz? Hayırlı uğurlu olsun.

Ben de formumu kahve içerek koruyorum. :)

kremkaramel dedi ki...

Hayır hayır, sadece tadilat yapıp yeni mobilyalar aldık. Çıplak ampul ve perdesiz gecekondu hallerinden kurtardık. İyi yola düştü evceğiz:P

Sena'nın Düş Bahçesi dedi ki...

televizyonunuzu kıskandım şimdi. güle güle kullanın :)

kremkaramel dedi ki...

daha iyileri sizin olsun canlar

Adsız dedi ki...

Yenieşyalarınız hayırlı uğurlu olsun.
Allah güle güle eskitmek nasip etsin :)

Adsız dedi ki...

tıri Dİ ha! vay anam vay! güle güle kullanın karamelcim.

ve ve velkam bek