11 Ekim 2010 Pazartesi

Yolu savcıdan geçen herkesle bir gün bir yerde buluşmak üzere


(İçinde seks ve macera geçen yazıların daha çok ilgi çektiğini farkettiğim için böyle bir yazı yazmayı planladım. Bu yazıda seks geçmese de böyle bir cümle ile başlamanın da beklenti yaratarak sürükleyici olacağından eminim:))

İnsan ömründe -ne yazık ki sevgili tamagoçilerim- yolu "oradan" geçmezse olmaz kişi, kurum ve mekanlar vardır ve yaşlandıkça illaki birine uğramak icap eder. Mesela tuvalet:))) Biliyorum bu açılış cümlesinden sonra bu gelmemeliydi ama hani zorunlu deyince aklıma geliverdi. Neyse bahsedeceğim yer orası değil.

Savcılar, hastaneler, noterler, askerlik şubeleri, ürologlar, jinekologlar, diş hekimleri, avukatlar ve nüfus dairelerini kastetmek istediğimi anlamışsınızdır. Benden daha zeki olduğunuza göre kesin anladınız. (Niye benden zeki dedim, saygımdan dolayı efendim, yoksa salak mısınız da diyebilirdim. Bilirsiniz lafımı esirgerim ben:))

Böyle yer ve kurumlar için söylenen tek söz vardır: Allah yolunu düşürmesin ama eksik de etmesin. (Amma attım kimse Allah noteri eksik etmesin demez lan:)) Ama şöyle de düşünecek olursak, savcı ve hakimler, düzeni sağlamak için vardırlar. Askerlik şubeleri adam etmek, noterler sinir etmek şey güvence vermek, eczaneler şifa vermek, diş hekimleri rahatlatmak için... Jinekolog ve ürologların ne için olduğunu yazmayacağım:P

Ben savcı gördüm! Ne yazıktır ki yolum savcıdan geçti. Haklı olduğum bir konu olduğu halde korkunç bakışlarından tırsmadım değil. Haa bu olay yeni değil. Davadan da aklandım. Zaten upuzun masumiyetimi anlatan bir savuma götürmüştüm. Olayın ne olduğunu bildiği için savcı da savunmamı alıp yana koydu, mesele seninle ilgili değil deyip kenara attı. İyi de ben günlerce acı çektim, kafa patlattım diyemedim. Kuyruğumu kıstırıp çıktım ama sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

Hastane de gördüm ben. Hem de çok küçük yaşlarda samimi olduk ki pek süt annemmiş gibi bahsedemeyeceğim kendisinden. Zaten süt kokmaz koridorları. Hastanelerin en korkunç yanı "evet sen?ziyaret saati doldu, geçemezsin" diyen görevlidir. Kalbimi gümbür gümbür gümbürdeten bunlardır.

Noter gördüm mü? Evet hem de 17 yaşımda. Diplomaları tasdikletmeden kayıt yaptıramıyorsun üniversiteye. Noter kuyruğundan nasibini almamış tamagoçim var mı? (Sessizliği yok diye algılıyorum.)

Askerlik şubesine geldik. Arkadaşlar buralardaki memur görünümlü arkadaşlara kanmayın. Onlar da sizi iki çift lafla "hizaya getirebiliyorlar". Akıllı olun, elinizi nereye koyacağınızı bilin:)

Ürolog ve jinekolog deyince niye pis pis sırıtıyorsunuz? Evet işim düştü oralara da... Bu konuya sırf(!) seksi çağrıştırsın da ratingim tavan yapsın benim de kıçım tavana vursun diye değiniyorum. Yoksa çok utangaçımdır. (Tabi tabii diyen tamagoçi kim?) Ürolog ve jinekologlar sırdaşımızdır, gardaşımızdır.

Diş hekimleri! "Üç kuruş için milletin ağız kokusunu çekenler" var ya işte bunlar, onlar. Diş hekimleri çok cazibelidir. Siz kaçtıkça daha da çekerler. Sonunda ağlaya zırlaya gidersiniz.

Avukatlar. "Avukat arkadaş" diye bi kavram vardır. Bu arkadaşlara tüm arkadaşları bir şey sorar. Siz de başınız sıkıştığında hemen çeviriverirsiniz. Zaten telefondaki çevirdiğiniz geyiğin uzamasından onlar aslında ne için aradığınızı hissederler. Bizim yüzümüzden asosyal olacaklar tamagoçilerim bırakın avukatların yakasını.
Bir yazımın daha sonuna gelmişken hepinizi öpüyorum sevgili tamagoçilerim:)

4 yorum:

Depresif Ayu dedi ki...

Mim gibi olacak ama ben de başlıklarla ilgili bazı şeyler paylaşacağım.

Savcı : Beni normali kesmedi, askeri savcılara ifade verdim. Hatta askeri mahkemede yargılandım naberrrrr :)

Hastane : Yukarıda anlattığım askeri mahkeme kararıyla yaklaşık 1 ay askeri hastanede yatmak zorunda kalmıştım.

Noter : Araba alım satımı ve sendika kaydı dışında bir tecrübem olmadı.

Askerlik Şubesi : Komutanla bir şekilde tanışık çıkınca işler kolaylaştırılmıştı.

Ürolog : Gitmedim ama kasık fıtığı nedeniyle dahiliyede son derece utanç verici tetkikler yaptırmıştım hastanede, hem de doktor olan eniştemin önünde.

Diş hekimleri : Arada gittiğim bir doktor var. Seksi birşey. Ağzıma ulaşmaya çalıştığı sırada göbeği ve kasığıyla son derece samimi oluyorum. Zaten bu konuda son derece yardımcı olduğumu söyleyebilirim :)

Avukatlar : Arada kafama takılan şeyleri çalıştığım kurumun avukatlarına yada Back-Up'ın hukuk servisine soruyorum.

İşte o kaaaa :D

kremkaramel dedi ki...

mim ciddiyeti ile örnekleme yapmanı çok takdir ettim. askeri savcı yetmediyse sayıştay ve danıştaya da bekleriz:)

Depresif Ayu dedi ki...

almayayım efenim, hazımsızlık yapıyo biliyomusun fazlası :))

ufk dedi ki...

savcı: duruşmanın birinde savcı bey gayet ciddiyetle lap top ına kilitlenmişti.. öyle bir haldeydi ki salondaki herkes taş kesilmiş, acaba ne diyecek diye bekliyordu.. derken lap top ın hoparlöründen bir alkış sesi yükseliverdi. zira savcı bey okey atmıştı ve haliyle alkışı da heketmişti...adam okeye dönüyormuş da haberimiz yok yaw :))