25 Ağustos 2010 Çarşamba

Sen eşeksen semer vuran çok olur


Düşündüm de ben eşeğim. Walla bak. Gocunmuyorum. Kendimi kullandırıyorum herkese. İşte de böyle, dostlukta da, evlilikte de... O yüzden bu laf beni anlatıyor.

Diğer yandan...

Meşhur bir sözü var anneannemin: "Eşeğe semeri ağır gelmez". Alıştım kullanılmaya. Kullanıla kullanıla, kullanmayı öğrenebilecek miyim? Bilmiyorum. Çoğu işimde karşı tarafa acıdığımdan katlanıyor, yardım ediyor, sorumluluğu üstleniyorum. Vicdan işte... "Acıma, acınacak hale gelirsin" diye de bir gerçek var. Sonum nasıl olacak bakalım:)) Ahan da size koca bi itiraf!

8 yorum:

Adsız dedi ki...

babacığım da bana derdi ki;yüzünün yumuşaklığından donunun ıslaklığı kurumaz..

Adsız dedi ki...

eşek olmak da güzel yahu

turuncupapagan dedi ki...

iyi birisin ama gerektiği zamman gereken cevabı agırlıgınca da verebilen birisi oldugunu bildiğimden bu yazın cok da merhametli gelmedi bana... saygılar.

kremkaramel dedi ki...

@turuncupapağan
E bunca yılın ardından biraz derim sertleşti. Cevap veriyorum ama yine de kullandırıyorum.
@kuşbeyin
ben de gocunmuyorum demiştim zate:)
@nesimi
tuttum bak bu lafı:)))

Adsız dedi ki...

vur yumruunu masaya!
görüyüm seni Qaramél. :D

The King dedi ki...

Yok be Karamel. Kendine fazla yükleniyorsun gibi geliyor bana. Ben de katılıyorum turuncupapagan'a. Tepen attığı zaman çok güzel set çekebilirsin gibi geliyor. Bu arada yorumların içinde tam puanı Nesimi'ye veriyorum izninle; " yüzünün yumuşaklığından donunun ıslaklığı kurumaz.." deyimi yüzünden .

kremkaramel dedi ki...

Mesela 20 yıllık bankacıyım, 1998'den beri aynı ünvanda sayıyorum. Ama eşek gibi de çalışıyorum. Akşamları 8'de çıkması, cumartesileri işe gitmesi de cabası.
Diğer konulardakileri burada sayamayacağım artık.

bad-ı saba dedi ki...

Bari karşılığını alaydın karamel:)