19 Ağustos 2010 Perşembe

Fengşui



Lan ne yazacağımı da bilmiyorum girdim öyle mal gibi. Hah! Dün arkadaşımla konuştum -fengşui kurslarına gitmişliği de vardır- ilk sorusu:


-Işık alıyor mu masan?


-Karşında yeşillik var mı? oldu.


-Sen balık burcusun bunlar önemli dedi. Düşündüm de haklı. Hatta deniz olsa daha iyi olur. Beyaz ağırlıklı bi çiçek geldi eski arkadaşlardan. Diğerleri kuru kuru kutladı öküzler:) Lan bari TED'ne bağış yapın di mi?


Dün atıp tuttum ya plazapeople hakkında, aslında ben de dik alasıyım. Ama bilinçliyim ben olum. Nası gözlemlemişim ama? İlk günler daha eleştirel bakıyorsun zaten. Sonra kaynayıp gidiyorsun onlara. Onlar deyip ne ötekileştireceğim, hepimiz hayvanız sonuçta:))


Oruç oruç bi yerlere gitmiyorum. Mal mal oturuyorum akşama kadar. Dün arkadaş bi korkuttu: Böyle gidersem kilo alırmışım. Haklı walla olmucak şey diil. İstemiyorum göt-göbek olmak. Hala fit olup milletten güzel laflar duymak varken... Daha bi çok jöle sürüyorum. Ter önleyici Roller tır gibi geçiyor üstümden. Lacilere ve siyahlara bürünüp kara gözlüklerimi taktım. Takıcaam tabi. Kompleks yapsam daha mı iyi?


1 yorum:

bad-ı saba dedi ki...

bak tabi kendine Karamel. Kendine saygı:))