20 Temmuz 2010 Salı

Blogum mühürlenecek Sevgili Tamagoçiler

Lan bi Allaan kulu da merak etmez mi? Yuh! diyom. 15 gündür statcounter'ım sıfır çekmiş. Üstelik etiketlediğim konulardan kimse de kazara bloga düşmemiş. Statcountercılar gelip kaçak internet mi kullanıyosun mühürlerim bak blogunu diye gözdağı verip gittiler. Etmeyin ağalar dedim. Onlar okumasa da beni unutmazlar. Tatile gittim ya, nispet olsun diye girmemişlerdir bloguma dedim. Öyle mi yaptınız lan, itiraf edin! İnsan bi girer çiçek sular çıkar be. Bi Kamer Genç kadar olamadınız. Ben sizin için canımı dilime takıp röportajlar yapiim, antinkuntin-enteldantel yazılar giriim, siz yokluğumu fırsat bilip başka bloglara takılın...Yazınnnklar olsun size! Behlül ağlasın mezarınızda. (Ne gündem dışı espiriler bunlar yalebbim)


Neyse madem merak etmediniz, ben de eziyet olsun diye tatilimi anlatiim size. Cuma akşamı iznim başlamıştı ama yağmurlarla boyuma varan otları biçmek için önce yazlığıma gittim. Koca cumartesi biçe biçe 10 m2 yer biçtim. (Bu arada uçsuz bucaksız bi bahçesi olan yazlığım var onu da öğrendiniz tüh!) Sebep? Çim biçme makinem grev hakkını kullandı sıcaktan. E ben de bunaldığımdan bişii diyemedim garibime. Hatta grev götçüsü formasını giyip onunla eylem yaptım. Komşular dötüme ters ters bakınca bi yamuk olduğunu anladım. Meğer grev götçüsü diye bişii yokmuş. Grev gözcüsü olacakmış. Olan benim döte oldu.

Cumartesi gecesi Ataşehir Kamil Koç'tan biniceem. Yarım saat ortalığı kestim. Uykulu uykulu ne kadar kesilebilirse artık. Sonra kafayı vurup bi yattım, leş gibi uyumuşum. Leş gibi derken koktuğumu sanmayın. "Roller" nedir, parfüm nedir, banyo nedir biliriz herhalde. Bozcaada'ya giderken hep bi şehir yorgunluu oluyo üstümde.

Bozcaada, rüzgarlı ama bunaltmayan havası ile tadını damağımda bıraktı. Sabah ve akşam birer saat yürüdüm, 2 saat yüzdüm. Üzerine siz siz olun Bozcaada'dan sonra Bodrum'a gitmeyin. Bozcaada'dan sonra kıyas bile yapılmıyor. Bir kere daha kıraç. Begonvilsiz evler kutu kutu tepeleri katletmiş. Doğayla birleşmeyince insan yapısı hiç bir bina hoş görünmüyor. Ama bir parça yeşillik "anlam" katıyor.

Anam, deniz bulanık ve çok tuzlu. Çıkınca üstünüzde kurursa kaşındırıyo. Gerçi Akdeniz çok daha felaket. Akvaryum diye götürdükleri koyda dibi görünmüyor. Görünmesi de ayrı dert çünkü kum değil. Kayalar, taşlar, yosunlar... Adanın her yanı akvaryum be! Teee.... Neyse çok da övmiim de adayı kimse gitmesin. Nerde çokluk orada diare:))) (Bknz google)


Bi yandım bi yandım... Size yanmayan yerlerimi gösteriim isterseniz. Durun yaw kaçmayın. Yüzüğümü oynatacaktım sadece. Tatilde beni telefonsuz, mesajsız hatta kitapsız bırakmayan biricik B. Sultana teşekkür eder, yazıma son veririm. (İşler çok ve çalışmalıyım kahretsin)

8 yorum:

Adsız dedi ki...

hoş geldin sevgili karamel
arada bir girdik canım sana ne var ne yok diye.o kadar da üstümüze gelme..

Adsız dedi ki...

yazdığın hiç bişeyi okuyamıyorum karamel. temanın görsel kısmında sorun var.























değiştir.

kremkaramel dedi ki...

Hoş bulduk Engindeniz

CB: Biraz beklersen zemin kararıyor ve yazılar netleşiyor. Şablonu akşam evde değiştirebilirim ancak.

gençbiranne dedi ki...

bu sene sadece 1 gün adaya ayırabildik o da berbat geçti benim için...
feribot öyle bi salladı ki geyikliden adaya kadar çığlık attım ve kustum..
benim kız ada tadını çıkardı ama akvaryum koyundaydık her zaman ki gibi..
karşılaşmış olabilir miyiz acaba??


:=)))

kremkaramel dedi ki...

GBA

Ben dönerken sen gidiyor olabilirsin, çünkü döndüğüm gün bozmuştu hava. Yanlış zamanda gitmişsiniz:(

misssfit dedi ki...

hoşgeldin krem.. hiiiç sitem neyim etme. valla bu aralar yoğunluktan sadece yazı yazıp kaçıyorum. sen yan bakalım adalarda. bende yılın 12 ayı kuşadasında olacağım artık :)

kremkaramel dedi ki...

Missfit hoşbulduk. Kuşadası'na git sana buzlu çay içmeye geliim, blog konusunda önemli konularda konuşalım (yuhh ne rezilim biraz daha yanayım diye blogu da kötü emellerime alet ediyorum)

B. dedi ki...

İsyanı bascaktım valla. Kendi bloguma girerken seninkine de girdim, yetim öksüz boynu bükük bırakmadım diycektim. Bir daha mühür basiyim bari statcounter'a. Kocaman B. yazsın her girişimde.

Şu kasvetli arka planın da vadesi doldu bence.

Yüzüğü çıkarmaya da yer arama. Yakışıyo o yüzük sana. :)


Hoşgeldin keyifli blog yazarı :)