2 Nisan 2010 Cuma

GENÇ BİR ANNE ÇILDIRMIŞ OLMALI!

Sevgili İyilik Melee Selena, Kayıp Prenses, Geleceğin Anneannesi, Yorum Maydonozum, komserim, amirem!

Sorularıma başlamadan önce evvela enişteme selam eder ellerinden öperim. Ve bodoslama sorularıma geçerim, cevabı alır yapıştırırım bloga, ooh keyifler keka! Gerisi senin sorunun!
Şimdi, gençbiranne diye blog açınca "afiften" evli ve çocuklu olduğunu anlıyos (çok zekiyiz naapçaan) e bi kocan olduğuna göre sorularımı koca konusundan seçerek soruyorum.

GBA: haha:))) ayol sizde olmasın ben nası gülcem ya???evet cicim cevaplamaya başlıyorum.

KK: Kocanı aldatmayı hiç düşündün mü mesela :))) ne biliim hani kek yaparken malzemeden çalabilirsin, cüzdanından bi ellilik aşırabilir, gömleğinin yakasını öpüp bu kim haaa bu kim diye hesap sorabilir aldattığına inanıp inat oldun diye aldatma noktasına gelebilirsin.

GBA: dakka 1 gol 1:))bu nası soru la?neyse madem kabul ettik cevaplıcaz mecburen.çok utanarak söylüyorum ki evet düşündüm.ama tamamen kocamın hödüklüğünden dolayı.her akşam çizgili pijamasını giyip göbeğini kaşıyarak hatun bi nescafe yapar mısın diyen adamı elbette aldatmayı düşünürüm.ama şimdilik öle bi hata yapmadım.umarım yapmam da!!!

KK: Kocan nasıl karışmıyo bu bloglarda fink atmana?Yoksa bilmiyo mu? Okuyosa biliim bak dayak yemek istemiyom:))

GBA: kocam bana pek karışmaz,karışsada pek takmam ben.sıradışı bloglardan sadece ali'yi biliyor.onada bişi demedi walla.tam idrak edemedi sanırsam:))


aliiii kıymetini bil ayol!

KK: Koca bi mısırı tek başına yiyebilir misin? sütlü mü seversin?

GBA: mısırdan nefret ederim ben.kokusunu duyunca midem bulanır hemen.


KK: Kocadı diye bi kurda kuzu diyebilir misin? hadi dedin diyelim nası olsa bişi yapmaz deyip elini uzatır mısın?

GBA: tabi ki hayır kurt her halukarda kurttur.yaşlanmış pörsümüş olması hiçbişeyi değiştirmez.yeri gelmişken belirtmek isterim ki hayvanın her türlüsünden nefret ederim!!

KK: Koca adam olmuş adamlar sence hala neyi beceremiyolar?

GBA: adam olmayı!!!

KK: Akçakoca mı Akçaabat mı? Cevabı belli ya neyse:)

GBA: akçakoca tabii!!!akçaabat'ta sadece köfte war ayol:))benim için vazgeçilmez mekan akçakoca.geçen hafta ordaydım :))

KK: Kocakarı ilaçları kulalnır mısın? Tavsiye eder misin? Bi tanesinin tarifini verir misin? Kelin ilacı var mı?

GBA: asla kullanmam.kocakarı ilacı kullanmak için henüz çok gencim:)10 sene sona nolur bilemem.

KK: Kocaman, daha, neden,duyabilmek, bu, kulakların, seni, iyi, için, büyükanne,senin, kadar kelimelerinden 2 cümle kurunuz

GBA: buna inanamıyorum ya:)) bu soruyu hakaret sayıp cevaplamıyorum,hıııh !!!

KK: Kocanın en beğendiğin şeyi ne? Huy olarak yaaani? Fesatlaşmayalım lütfen.

GBA: hmmmm zor bi soru. aşırı saf ve iyi kalpli olması.tam bir aile babası.ev erkeği.muhteşem bi baba!!

KK: Kocakafalar'ı izliyo musun? Kocakafalar da seni izliyo mu? Teşhirci misin sen? Ayrıca ben paranoyak mıyım? Zeki Müren de bizi görüyo mu?
GBA: kocakafaları izlemiyorum,onlarında beni izlemediğini düşünüyorum:))asla teşhirci deilim ama hoş hatunum allah için, ne giysem yakışıo ne yapsam göze batıyo:)))

evet paranoyak bi yanın war.zeki müren'e gelince muhtemelen görüyordur.el salla bak sana bakıo :))

KK: Karıkoca kavgasını başlatan 3 neden söyleyiniz. Kavgayı şıp diye bitirecek bi eylem söyleyiniz. Gülünüz güldürünüz yetenek sizsiniz!

GBA:

1-kredi kartı ekstrem


2-çok gezmem

3-ada'yla didişmem.

bizim en büyük kavga sebeplerimiz bunlar.başkalarını bilemicem.bizim kavgalarımız asla şıp diye bitmez.en az 1 hafta sürer. millet kocasıyla kavga edio saçbaşa akşam yatağa giriyolar hooooppppppp canım cicim.bi ben yapamadım şu işi. benim koca sexle kandırılabilenlerden deil ne yazık ki:)) kurufasülye yapsam daha mutlu oluo.haha:))

KK: Koca Yusuf'un nesi meşhurdu? Google'dan araştırıp bulunuz. Resmini koymayınız, olan var olmayan var:)))

GBA: allah iyiliğini wersin nerden aklına geldi şimdi bu adam:)) araştırdım ve buldum:iri gövdesi,spor ahlakı meşhurmuş:))siz ne sanmıştınız acep???

KK: Aşağıdaki haberde yanlış olan şeyi söyleyiniz: "Boşanma davaları sürerken eşinin başkasıyla ilişkisini öğrenen koca, yüzleştirip sorguladığı iki sevgiliyi başlarına birer kurşun sıkarak ikisini de öldürdü."

GBA: ben bi yanlışlık göremedim.tipik bir türk erkeğinin yapacağı bir hareket bu.iki sevgiliyi nası biraraya getirmiş orda azcık takıldım:))

KK: "Karısından inanılmaz sapıklıkta talepleri olan koca tutuklanarak cezaevine konuldu." cümlesindeki sapık talepler aşağıdakilerden hangisidir:

a) bi çokokrem verir misin? b)sütyenini takabilir miyim? c)kediyle ilişkimden yavrum oldu ona sen bak d)bana bir sapık bulur musun?

GBA: d şıkkı
KK: Eşcinselleri hastalıklı gören Bakan Kavaf, koca dayağı yediği halde eve geri dönmek zorunda kalan kadınlara en az 1 yıl en fazla 2 yıl çocuklarıyla birlikte yaşayabilecekleri stüdyo daire verecekmiş. Ne diyorsun?

GBA: ne diyeceğimi bilemiyorum:)))) çok üzülüyorum o zavallı çaresiz kadınlara.o kocalara dönmektense bakanın yaptığı uygulama bence cidden çok güsel. bu arada eşcinselliği hastalık olarak deilde insanın iradesinde olan bastırılabilir bir duygu olarak düşünüyorum ben.

soruları çok gülerek keyifle cevapladım.merci şekerim.

KK: Yarasın!

18 yorum:

Adsız dedi ki...

Karamelcim, şu güzel röportajları fotoroman seviyesinde yapmasan. Bu sanki powerpoint sunumu gibi, king'in kide sanki haber sitelerinni galeri sayfası gibiydi maşallah. Sorular ve cevaplar yeterince ilginç, komaya sokmaya gerek yok.

Gençbiranne, çılgınsın sen, şu adamla röportaj yaptın ya :) bu arada son soruya verdiğin cevabı enteresan bulduğumu söylüyorum...

Sevgiyle...

Adsız dedi ki...

Karamelcim, şu güzel röportajları fotoroman seviyesinde yapmasan. Bu sanki powerpoint sunumu gibi, king'in kide sanki haber sitelerinni galeri sayfası gibiydi maşallah. Sorular ve cevaplar yeterince ilginç, komaya sokmaya gerek yok.

Gençbiranne, çılgınsın sen, şu adamla röportaj yaptın ya :) bu arada son soruya verdiğin cevabı enteresan bulduğumu söylüyorum...

Sevgiyle...

victor's secret dedi ki...

karamel; röportaja bi soru daha ekleyip, eşcinselliği bastırdıktan sonra neler olabileceği hakkında bi fikri var mıymış sorar mısın hanfendiye?

kendisi bastırabiliyo muymuş düz "cinselliği"ni?

gençbiranne dedi ki...

victor's;rica ederim polemik başlatma!!!!!
bu benim düşüncem! sizin ne yaşadığınız ne hissettiğiniz umrumda bile deil.
nasıl mutlu iseniz öle yaşayınız!!

karamel'cim;ellerine sağlık resimler kk'rin söledi gibi biraz abartı olmuş ama çok beğendim.
alem adamsın walla ne diyim:)

kremkaramel dedi ki...

@Vicy

Walla röportajı eşzamanlı yapmadığım için o konunu üzerine gidemedim. Ama ben bastırdım, evlendim de noldu? "her yerinden eşcinsellik pörtlemiş" olarak bu blogtan içimdekileri kusuyorum. Bence bu yazının ana fikri "kelliğin ilacında" saklı. GBA'ya yorum kısmından sormak istiyorum. Kızın lezbiyenlik duygusunu bastıramazsa ne olacak? Seni dinliyoruz GBA.

gençbiranne dedi ki...

karamel;senin çocuğun war mı ????
böle bişi için benden empati yapmamı bekleyemezsiniz!!!!!!!
kızımı lütfen ama lütfen birdaha sakın ama sakın böle bişi için örnek göstermeyiniz!!!!
hep sölediğim gibi madem bu kadar savunuyorsunuz doğal karşılıyorsunuz kaç tanenizin ailesi bu durumunuzdan haberdar????
açık açık sölesenize,başınız gökte herkesle paylaşsanıza!!!!
kendinizin bile sakladığınız bu hisleri başkalarının tebrikle karşılamasını beklemeyiniz!!!

kremkaramel dedi ki...

GBA
Çocuğum yok buradan nereye varacaksın merak ettim:)))
Tebrik etmeni isteyen de olmadı celallenme hemen. Vic haklı olarak konuyu "bastırılabilir bir duygu yoğunluğuna indirgemene" karşı çıktı zorlu süreçlerden geçmiş ve bunların bir kısmını bizlerle de paylaşmış biri olarak. İkinizin de hassas olduğunuz konular var bak. Senin güzel kızın (Allah bağışlasın) onun da ölüme teğen geçecek kimliği. Karşılıklı empati yapmıyorsak da aynı platformda kalem sallıyorsak saygı duyarız. Lütfen sakin ol. "Ne hissettiğimiz umrunda değilse", umarım sen hissetmek zorunda kalmazsın diye konuyu kapatıyorum.

Adsız dedi ki...

delisin ayol sen.
hem sen, hem kk, hem gba.
gdo gibi olmuş, ne bu ayol?
sizi seviyorum.
hepinizi.
lol.

gençbiranne dedi ki...

çocuğun olsaydı şayet benden böle bi empati yapmamı istemezdin!!
ben bi saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum son sorudaki cevabımda.bu benim düşüncemdir o kadar.sizin hisleriniz değişmeyeceği gibi benimde düşüncelerim değişmeyecektir!
kısa ve öz bi cümleyle düşüncemi belirttim o kadar.
cinsel kimliğimiz benim umrumda deil. insanlık ve iyi niyete bakarım ben.

Adsız dedi ki...

Kavga etmeye, kalp kırmaya gerek yok. Sonuçta herkesin cinsel tercihi ve bu yönde ki tutumu kendine, sonuçta bu yönde ki fikirler hakaret seviyesine varmadığı sürece belirtmesinde hiç bir mahsuru yok. Cevabı benim de pek hoşuma gitmemişti, ama saygı duyuyorum ve bunun için tartışma gereği duymuyorum. Lütfen sizde buna gerek duymayın...

victor's secret dedi ki...

"Sonuçta herkesin cinsel TERCİHİ ve bu yönde ki tutumu..."

sen de mi KK!?

kremkaramel dedi ki...

KK deyince ben de ne zaman nerde yazmışım diye baktım:O Keyfe Keder yazmış onu meğer...

Adsız dedi ki...

V, sen bugün biraz gerginsin ve çatacak yer arıyorsun herhalde canım. dediklerimde bir hata görmüyorum, hissettiklerimizin tercihinde cinsel yönelim yaşıyoruz. Sonuçta buda "cinsel tercih" kapısına çıkıyor. Aynı taraftayız, unuttun mu? aaa nedir bu gerginlik anlamadım sende ki yahu...

victor's secret dedi ki...

psikolojik danışmanlık mezunu biri olarak:

* gerginliğimi blog yorumlarıyla atacak kadar naif değilim.

* "polemik" başlatma dedin sana cevap yazmadım. sen zaten kendi görüşünün savunmasını yapmışsın. keyfe kedere yazdığımı da savunman gerekmez. şimdi polemiğe ben mi girmiş oldum, sen mi?

* aynı tarafta olduğumuzu söylüyorsun. cinsel tercih ile cinsel yöneliminin farkını bile açıklayamazken senin hangi tarafı kastettiğinden emin olamıyorum.

tercih: bilinçli şekilde yapılan oturup üzerinde düşündüğün ve bir karar vardığın seçimdir. ev seçimi, eş seçimi, iş seçimi vs.

yönelim: doğuştan getirdiğin yapın gereği içsel dürtü ve etkilerin seni yönlendirişidir.

* artık çevremdeki herkes cinsel kimliğimden haberdar ve bu konuyla ilgili hiçbir sorunum yok. başta senin gibi düşünenler de vardı ama hepsi de bilgilendikçe düşüncelerinde gelişmeler oldu tabiatıyla.

* son olarak; duruma göre duygular değişir, hisler değişir, düşünceler de değişir ama yönelimler hiçbir şart altında değişmez. tabi işkence, elektrik şoku ve benzeri travmalarla örtüklenmemişse...

Adsız dedi ki...

"psikolojik danışmanlık" almışsın, üzerine herhangi bir ihtisas yapmadığım için terimler konusunda ısrar etmeyeceğim, haddime değil zaten hiç bir şekilde.

Ben sadece şunu söylemek istedim. Yönelimlerimiz ne olursa olsun, verdiğimin kararlar ve tercih seçimlerimiz dahilinde yaşıyoruz. Yönelimlerimin aksini tercih edip o şekilde yaşayabilirim, mutlu olurmuyum orası ayrı bir konu. Benim şahsi düşüncem budur. Asla terim ve anlam kargaşısa girmiyorum, bildiklerim ve bilmediklerim benim için kafidir.

Benim kimseyi savunma gibi bir derdim yoktu, sadece soruya verilen cevabın tartışmaya dönmesinden üzüntü duymuştum hepsi bu. kendi admıda daha fazla uzatmayacağım, herhangi bir rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın...

Sevgiyle

Adsız dedi ki...

GBA'nın bu tutumundan rahatsız oluyorum ben. Çıkıyor ve inatla bastırmaktan filan bahsediyorsun.
Ciddi bir eleştiri konusu haline geliyorsun şekerim, söylemedi deme bana.

gençbiranne dedi ki...

ay taam ayol daha bişi sölersem 2 olsun:)))

victor's secret dedi ki...

yazdığım her şeyin arkasında durmakla birlikte;

keyfekeder'in yazdığı son yorumun mobil blogger'da GBA'ya ait gibi gözükmesinden dolayı yaşanan karmaşanın sebep olduğu his/ler için ikisinden de özür diliyorum...