31 Mart 2010 Çarşamba

SEKS-AND-LEE YİELD-LIAR

Seksenli yıllardaki dizilerle ilgili komik anılara başlıyorum.
Kara Şimşek'le başlayalım. Bilimkurgu-fantastik şeyler hep ilgimi çeker. Konuşan ve şoförsüz otomobil, zaman makinesi gibi hayalini kurduğum şeyi bu Amerikalılar yapmak zorunda mı ? Küçükken övünürdüm kendi kendime benden çalmışlar fikri diye:) Bu diziyi seyretmeyenlere hatırlatalım. Bööle plaka kısmında bi mavi ışık voooin vooin diye sağa sola gidip gelirdi. O sıralarda hemen oto sanayideki merdiven altı dükkanlar, arabalara bunları takmaya başladılar. Gerçi arabalar şahin, murat filandı ama yerliydi napalım.

Bu dizinin bi de yakışıklısı vardı. David Hasselhoff. Bu abimizin Yunan kökenli olduğunu duyunca Hollywood'a Cüneyt Arkın gitmiş kadar sevinmiştim. Saçlarını zaman zaman afro yapmasa iyiydi de her zaman uzun olurdu aslan yelesi gibi. (Aşağıda ortadaki halini severim bu fare gözlü abinin) Gelgelelim o yıllarda dergilerin ortasından çıkan çıplak posterlerinde orman gibi gıvır gıvır kıllarını görünce tiskinmiştim:D Bi aralar Baywatch'ta oynamış ve edeleli fücut yapmışsa da, son yıllarda gördüğümde ise televizyon ekranına benzeyen kare yüzünün patatese, fücudunun çuvala dönüşmesi onun transformers olma ihtimalini arttırdı:P Yazık eskidi diye abiyi ne hale getirmişler bakın. Aşağıda soldaki işlevsel alet. Bu resmi görünce üzüldüm ama bir tesellim var artık önemli olan işlevi , işlevi:))

2 yorum:

misssfit dedi ki...

ben neden alman kökenli biliyorum :S

kremkaramel dedi ki...

Anaa wikipedia amerikalı diyo! İkimizde yanılmışız. Yemiş birileri bizi desene. Neyse yazının gidişatını bozmamak için değiştirmiim:)