25 Ocak 2010 Pazartesi

Yeni Element Bulundu: Ölenyum


İsviçreli bilim adamları, diş fırçası dizaynı için araştırmalar yaparken yeni bir element buldu sayın seyirciler. Bu element ilk defa doğada değil, insan vücudunda bulundu. Maden çıkarmak için bunca yıl kazma sallayan insanoğlunun bu elementi sadece "kazmaların" beyninde bulunması bilimadamları arasında şaşkınlığa yol açtı. Bu elementin temel özellikleri ise şöyle sınıflandırılıyor.

- Element katı metaller sınıfında yeralıyor.Oldukça rijidler.
- Elementin beyindeki fazlalığı, kalıcı körlüğe sebep oluyor. Körlük kendini AİDS'in elle bulaşması, gayleri reddetme konularında belli ediyor. Elementin varlığı için turnusol olarak "elemanın" karşısına bir gay koymak yeterli oluyor.
-Ölenyum elementi fazla olan elemanların tutuşma dereceleri çok düşük. Homofobi noktası olarak adlandırılan bu seviyelerde saldırganlaşabiliyorlar.
-Ölenyum elementi taşıyan insanlar, radyoaktif madde içeren diğer elementler gibi ışıldıyorlar.Yani 10 km öteden homofobik birini anlamak mümkün.
-Kokusuz ve renksiz olmakla beraber, renklerini hemen belli edierler.
-Elementin ağırlığı -21 gramdır. 21 gr normal insan beynine karşın, bu elementin bulunduğu elemanların beyin ağırlığı sıfırdır.

1 yorum:

KatranKarası dedi ki...

ahahah süper ya :D durmak yok araştırmaya devam karamel :D