18 Aralık 2009 Cuma

VERMENEK 2009


Bugünlerde bloglarda bir almanaktır almış başını gidiyor, (wakantanka başlattı sanırım bu rezaleti) e benim neyim eksik, ben de vermenek'imi çıkardım. Size şu 3 ayda neler verebilmişim diye:

-Önce nokta ve virgülsüz kusmuşum da sırtımı sıvazlamış birileri, dost bellemişim, biri noktasını vermiş biri virgülünü...

-Arkaplanda karar kılamamışım bi türlü. Canım sıkılmış b.kumda boncuk aramışım. Boncuklarla süslemişim beğenmişsiniz. Yaw siz manyak mısınız?

-19 kayıt girmişim Ekim ayında. Eee ekim ayı: dikim ayı.Önce konuşmalarımı dikmişim, sonra filmler, derken şiir ekmişim. Yemlemişim ulan sizi muhahaha, siz de kanmış toplanmışsınız saf saf. Benim ne mal olduğumu bilmeden yorumlarda övmüşsünüz. Siz benim meyvelerimsiniz. Amaa meyveli ağacı taşlarlar. Nişan aaaal! Ateeş!

-Kasım ayına geldik.Kasımda Aşk Başkadır. O zamanki aşkım beni yormuş. Ve beni hayatından çıkarmış. Kasım kasım kasılmışım. Filmler, şiirler, zirzopluklarla doldurmuşum blogu. Daldan dala atlayan telgraf kuşu gibi. Ne dengesiz biriyim yaw:) 63 başlık girmişim. Absürd fotoğraflarla bezemişim. Farklı olcaam ya... Oysa hepimiz öleceğiz!

-Aralık ayında pek popülist gördüm kendimi... Ulan resmen meşhur oliim diye kullanmışım sizi. Tüüü yazıklar olsun bana. Ne sahtekarlık ne şarlatanlık bu yaw! Röportaja kalkışmışım. Gerçi çok eğlenmişiz. Alan razı satan razı! Yine devam mı etsem. Sonra bi ara sıkılmışım banttan yayın yapmışım. 5-6 yıl önceki şiirler eklemişim. Aneeey ! Sanata vermişim kendimi.Sonraa orada aşık olmuşum. Şimdi bulutlardayım.Yıl bitiyo bloga çam ağacı aliim.

Vermenekime son verirken büyüklerimin ellerinden, küçük ama yaklışıklı olanların dudaklarından, diğerlerinin gö(ğü)zlerinden öperim.

3 yorum:

KatranKarası dedi ki...

pisliksin :)

wakan tanka dedi ki...

rezalet sana benzer tamam mı ???

ağazının suyunu akıtıp okurken öyle demiyodun ama

The King dedi ki...

döktürmüşsün yine karamel :)