21 Aralık 2010 Salı

Ayuya Sormuşlar "Neren Kıllı" Diye...

Depresif Ayu, 1900lü yılların başında İzmir'in Tarihi Belaltı Çarşısı bölgesinde bir mağarada doğdu. İlk aşkı Ayı Yogidir. Ayı Yogi'nin uzattığı çiçeği yemesi karşısında ilgisini Manisa Tarzanı'na yöneltmiştir. Manisa Tarzan'ının yanında yüksek volümlü nara atması nedeniyle depresyona girmiş, bayılmıştır. Yoldan geçen bir şopar elinden tutup onu şöhret yapmıştır. Artık hamamda kadınlar nasıl bayılır adlı şarkısıyla İzmir Pavyonlarının aranan şarkıcısı olmuştur. Aynı zamanda geçinebilmek için mahalle aralarında sırt çiğnemektedir. Depresif Ayu repertuarını yenilemek için 40 fırın ekmek yemiş, "fırıncının kızından" yemek yapmayı öğrenmiştir. Halen, Sn. Depresif, "Akdeniz Anemisinin Tatil Programına Uyarlanması ve Karadeniz Anemisine Yatay Geçiş" konusunda tez hazırlamaktadır.

Dün iftira ettim evet aslında Depresif'le röportaj yapmak için çok uğraştım. Şöyle ki: kendisine uzun süre haber göndermeme karşın üstüste 40 kere depresyondayım şarkısını dinlememi ve galeta yememi şart koştu. Mecburen hatır için çiğ tavuk yedim. Belaltı doğumlu olduğu için sorularım da biraz belaltı oldu.


1- Depresif Ayusu! Şimdi, en depresif anında yanına yaklaşan bir turist sana "wheeere's the Saat Kuuulesıyy?" diye sorsa, sorarken de başı gözü oynasa, adamın mavi gözlerine ve göbeğine bakıp -nasılsa anlamaz bu mal deyip- Türkçe olarak neler dersin? İstersen İngilizce yaz ben tercüme ederim.

DA:Nasılsa anlamaz diye rezillik yapıp ''Gel götüreyim anam. Sen akrep ol, ben yelkovanın olayım'' derim göbeğine bakarak. Daha da başı gözü oynarsa yelkovanı gösteriveririm.

2- Yelkovan? Anlamıyor ben:))) Diyelim ki ıssız adaya düştün. Issız ya, gide gide bir sööğüde daaayandın dayandın. Yiyecek başka bişii yok sadece ağacın meyveleri var. Söğüt ağacı sandığın ağaç meğersem güllaç ağacı değil miymiş:)) Bak sen şu Allaaan işine:P Eee ölceksin oolum. Naapacaksın?

DA: Mecbur kalıp yımışak yımışak şeyi yer dedin bu ayu dimi? Alırım güllacı, sererim güneşe kuruturum. Kıtır kıtır olur ve gül suyu kokusu da uçar böylece. Sonra da afiyetle götürürüm mideye.

3- Sence Avrupa Filmi mi Türk Filmi mi? Hayır, ona göre işkence ediceez de. KK ve ben seni bağlayıp beynini yıkayacağız. Madem tecavüz kaçınılmaz bari şu filmi izletin diye bize yalvar hadi:)))))) Filmin adı ne? Başrollerde kimler oynuyor ve ne ödülü alır o film?

DA:Madem seçme hakkım var Türk filmi seçeyim bari. Avrupa filmi olsa KK ile beraber işkence yapmana gerek yok, katalepsiye girer mortu çekerim nasılsa en kısa sürede. Birşey itiraf etmek istiyorum, "selvi boylum al yazmalım" filmini çok severim. Defalarca izlemişimdir.

4- (Hımm Kadir İnanır kıllı ya ondan herhalde:P) Asri hamamdasın ve Tansu Çiller ile Süleyman Demirel'le yıkanıyosun:))))) Süleyman Demirel'in Peştemali düştü naparsın? Sevda Demirel'i mi çağırırsın, Özer Çiller Uçuran'ı mı?
DA:Peştemal düştüğünde göreceğim manzara nedeniyle ömür boyu kadayıf yemem. Nefret ederim hatta. Tansu ''Sevgili hamam halkıııı, bu kadayıfı sizin için kızartacağızzzzz'' diye garanti verse de inanmam. Sevda ''Ne dedin sennn ÇOTAKKK'' diye girişir buna. Özer'i de çağırır sırtımı keseletirim.

5- Arap Kadri'den imzalı fotoğraf aldım (sen bayılırsın:P) şu sorunun cevabını bilirsen verceem. A Şehrinden saatte 120 km hızla çıkan bir arabadaki vites kolu kaybolmuştur. (Artık ne olduysa:))) B Şehrinden saatte 160 km hızla giden bir motosikletlinin ise öne eğilmekten çatalı görünmektedir. Kaybolan vites kolunun (ay yok bu soru kötü yöne gidiyor) arabada bulunma ihtimali yüzde kaçtır ve neden? (Oh bee bu macerayı da kazasız belasız atlattım. Allahım sen aklıma mukayyet ol:P)

DA: Çok basit çözümü var. ( 120A + 160B ) / KÇ denklemini uyguladığımızda vites kolunun arabada olma ihtimalinin %80 olduğunu buluruz. Burada KÇ (Kıç çatalı) değişkeni önemli ama. Eğer motosikletli obezse KÇ değeri artacağı için vites kolunun arabada bulunma ihtimali de düşer.

6- Vayy canına Aynştayn anam bu! Ayulana gazoz vermenin faydalarını maddeler halinde yazınız.

DA: Ayulana gazoz vermenin faydaları şu şekildedir:

- Gazoz bazal metabolizmayı hızlandırdığı için ayulma sürecini hızlandırır.

- Gazozun PH değeri ayulma sonrası rehavete birebirdir.

- GDO'suz gazoz bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.

- Gazoz insanı bilinçlendirdiği için uygun mekanlarda bayılmayı ve insanın şüphe içinde yaşamamasını sağlar.

- Ortamda Nuri Alço varsa gazoz hala bayıltan bir içecektir.

7- Manik Depresif Ayuların yaşadığı bir bölge söyleyiniz. Bu bölgede Ayular kaça ayrılır. Bu bölgedeki Ayuların Siyularla olan akrabalık derecesi nedir?

DA: Manik Depresif Ayular Pasifik bölgesinde yaşarlar. Tarihe bir göz atacak olursak, Aktifik bölgesinden gelen istilacı ve tecavüzcüler sonucunda stresten kafayı yeyip manik depresif olmuşlardır. Bu olaydan sonra ikiye ayrılmışlardır. manik Depresifler ve Panik Depresifler. Bunların bir kısmı kütüklere binip Pasifiği aşmış ve Kuzey Amerikaya ulaşmışlar ve halvete girerek Siyularla akraba olmuşlardır.

8- Otur 10! İzmir'de Çiçek Pasajı olduğunu bilmeyen ayuya ne denir?

DA: Depresif Ayu

9- (Hehe nasıl itiraf ettirdim.) Sad Lisa isimli filmde bir yönetmen 10 dakika boyunca benzin koklayan bir adamı göstermektedir. Sence bu yönetmen bu sahneyle bize ne anlatmaya çalışmaktadır?

DA: Benzin koklamayla nöronlar arası aktiviteyi arttırarak insanın zekasını açıp bu tarz filmleri izletmemeyi amaçlamaktadır.

10- "Ağzı Kucaklarına Varmak" ve "İşi Öleceğine Bırak" deyimlerini kısaca açıklayınız.

DA: Birincinin aslı ''Ağzı Kuşaklarına Varmak''tır esasında. Bu laf, şu an anlatamayacağım bazı aktiviteler sırasında kuşağın ağza kaçması nedeniyle çıkmıştır. Ama daha sonra RTÜK sebebiyle ceza almamak için değiştirilmiştir... İkincisi, işyerinde benim iş yapma stilime dayanarak çalışma arkadaşlarım tarafından çıkarılmıştır.

11- (Anlatamayacağı aktiviteler ne ola ki diye düşünürken diğer sorumu soruyorum) Bir kitap yazsan adı ne olurdu? Konusu ne olurdu? Konulu mu olurdu, devamlı mı:)) Ayıp değilse özetlesene bize:)

DA:Kitap yazsam adı Ayunun Gözdesi olurdu. Ana tema şu: Ben eski devirlerde bir sultanım ve de yüzlerce birbirinden yakışıklı kölem var ama birisini gözüme kestirmişim. Konusunu anlamışsındır detaylara gerek yok, bloğun kapanır vallaha.

12- (Yarılmalar...) Takmadığın, Yapmadığın ve Tapmadığın şeyler ne anlat bize.

DA: Takmadığım: Küpe, piercing ve değer vermediğim insanların düşünceleri
Yapmadığım: Spor
Tapmadığım: Para (Olsa tapacam da yok, ondan böyle dedim)

13- Nası yani para mı istiyosun benden? Yuh! Yüzsüz! Boşluk doldurmacaya geldik...

Bu da....röportaj................ mı be ben İstesem âlâsını yaparım. (İtinayla mok atılır :)

Bacaklarımın arasında.....kedim..................... var, ona güveniyorum. (Ne diyeceğimi sandın? Fesat seni :)

..Viagra.......... var ya ölmüş eşşeği .....balayına yollar...............................walla.

Ayuyum ama...........orman kibarı.................................... değilim.

...Soteyi............... bi yaparım ...tavası.................nı yersin:)

14- Doğru-yanlış:

Traş olmayı sevmiyorum D/Y D

Araba kullanmayı sevmiyorum D/Y D

Marka giymeyi seviyorum D/Y D

Seni sevsem mi sevmesem mi bilmiyorum D/Y Y

15- Blog tutmaya nasıl karar verdin? En sevdiğin bloggerların tarzı ne? En gıcık olduğun tür ne?DA: Mayıs ayında başladım blog yazmaya. Dostakimin önerisiyle oldu. Doğal olan, esprili bir şekilde kendini ve hayatını bizimle paylaşan blogları seviyorum. Hayal dünyasında uçup fantezilerini bize gerçekmiş gibi kakalamaya çalışan blogları sevmiyorum.

16-Kendine yakıştıramadığın, kadınlara yakıştıramadığın ve alenen atıştıramadığın bir şeyler söyle.

DA: Kendime yakıştıramadığım slim fit giysiler.
Kadınlara yakıştıramadığım pantolon.
Alenen herşeyi atıştırabilirim. (Yuhh ayu! Utanmıyo da...)

17- Pamuk Prenses ile benim aramdaki 7 fark nedir?
DA: Senin 7 cücen yok. Yoksa varmııııı :)
Ben cüceyim:)))

18- Öyle bir itirafta bulun ki dinlerken kıpkırmızı olayım.DA: Daha önce paylaşmıştım ama yine anlatayım. Lisedeyken bir arkadaşımla donlar aşağıda çeşitli aktivitelerde bulunurken abisi bizi basmıştı. Kıpkırmızı oldun mu?

19- Kaldırılsa iyi olur diyebileceğin bir şey var mı:)))))))

DA:Var tabi. Her türlü Vergi kaldırılsın. (Seni seniiiiiiii :)

20- Ne yaa? Ben de vergiyi kastetmiştim zaten:P Ehi ehi! Ayuluğun temel şartı nedir peki?

DA: Ayuluğun temel şartı karşındakini paralarken ona güzel şeyler söylüyormuş hissi yaşatmaktır.
Nası yani şimdi sen bana laf mı soktun? :)))) Aman! Hadi git artık, acıkmışsındır:P

18 yorum:

Depresif Ayu dedi ki...

magazin piyasasından hoşlanmadığım için herkesle röportaj yapmıyorum ama senin yerin ayrı tabe :)


soruları yolladığında okurken çok eğlenmiştim. hala da eğleniyorum karamel. alemsin, ne diyeyim. özellikle hayat hikayem çok güzel olmuş. bir yudum insanı izler kibin oldum :)))))))

Bilge dedi ki...

Sorular da cevaplar da süper olmuş... :)))

The King dedi ki...

Sayenizde güne güzel başladım çocuklar. Karamel elinde ki malzeme iyi ama rol çalıcam diye soruların suyunu fazla tutmuşsun, hiç kızmaca yok. 12. 13. ve 14. sorular güzel , cevapları da güzel. Biraz ters köşeye yatıran iç gıcıklayıcı sorular da sorsaydın keşke. Melek yüzlü Depresif'in karanlık yanını görseydik filan ehehhe (seviyorum seni Depresif). xoxo

Depresif Ayu dedi ki...

Teşekkür ediyorum Bilgecim :)

Demek karanlık yanımı merak ediyorsun King :) Ama ne yapayım, dediğin gibi ters köşeye yatıran iç gıcıklayıcı sorular sorar diye stres de olmadım değil hani. Bu bana bir fikir verdi şimdi. Ben de seninle bir röportaj yapsam mı acaba King, ama hep ters köşe sorularla :)) Ben de seni seviyorum King
(Allahım ikimiz de birbirimizi seviyoruz. Yoksa. Yoksa. :))))

kremkaramel dedi ki...

Sen benim mesleğimle nası oynarsın bre densiz ayu!
Benden iyisini yaparmış hadi yap da görelim King'le.
Bana bak King seninle yaptığım röp.dan daha güzel olursa yolarım:)
imza
Canı fena halde sıkılan adam!

Depresif Ayu dedi ki...

Neeee bana haaa? Densiz haaaa? Ayu haaaa? (Pardon ben ayuydum dimi :)

Allahhhh tutmayın beni :)))) (King tut lütfen, ben kavga falan edemem, bir araba sopa yerim şimdi :)

kremkaramel dedi ki...

Kavga eden kim? (Diğer bi ödlek) Sadece bir an önce röp. yap da iddianı kanıtla. Kışkırtmaya çalışıyom seni. Heyyt bee kim tutar seni?

bad-ı saba dedi ki...

o değilde ben hala vites kolunun nereye gittiğini çözemedim ama.yapmayın eylemeyin yahu ben beş senedir matematik görmyorum anlamadım soruyu.:)süperdi hem sorular hem cevaplar:)

kremkaramel dedi ki...

O soru matematik sorusu değildi zaten:)))

Serhat dedi ki...

:D:D komedi olmuş koptum okurken kremkaramel işini biliyor yaw mesleğinde gayet başarılı :)))

Depresif Ayu dedi ki...

ahlakımızı daha fazla bozmasın diye anca bu kadar kıvırabildim de matematik sorusu haline getirebildim :)

Depresif Ayu dedi ki...

Serhatçım demek karamelin soruları başarılı ama yanıtlara ilişkin ses yok. Olsun bakalım. Neyse. Neyse.

:))))

Adsız dedi ki...

15. soru birilerin fena laf çakıyor!!! İlk defa cevaplar soruların kendisini ezmiş. Karamelcim, çitayı yükseltmen lazım :D

Ayucum o yukarıdaki spider man kıyafetini alayım mı sana? :D

Depresif Ayu dedi ki...

çok sağol keyfekedercim ama ortalığı karıştırmayınız lütfen hem 15. soruyla ilgili hem de karamelin benim cevaplarım karşısında yerlere serilmesiyle ilgili :)))

o spiderman kostümünü giyersem hormonlu Tan Sağtürk gibi bişey olurum sanırsam :D

Bilge dedi ki...

Ayucum bu Keyfe Keder var ya bence sana o kıyafeti alayım mı derken ve hatta kremkaramel de o kostümü oraya koyarken duvarlara tırmanıyor iması veriyor. Bak ben orasını tam anlamadım. Bazen geç anlıyorum. Biriniz beni aydınlatsın... :))))

Adsız dedi ki...

Her satırını okurken gülmekten öldüm :)))
Ama Ayu'nun pasifik aktifik bölgeler cevabını okurken kahkahalarımı alt komşular bile duymuş, Ne oluyor diye kapıya dayanacaklarından korktum :)))

Depresif Ayu dedi ki...

çok teşekkür ederim Cemcim. o kısmı ben de okuyup okuyup güldüm sonradan (insanın kendi yazdıklarına gülmesi nasıl bir delilikse artık :)

Adsız dedi ki...

bi süre sonra direk PageDown'a bastım. çok uzatmışsın karamel. verilen yanıtlarda çok yüzeysel. daha derin yanıtlar beklerdik "derin mevzuların adamı" depresiften.