21 Haziran 2010 Pazartesi

Buradayım


Anlamadım gitti, blogger'dan post giremiyorum. Başlığı yazıyorum, ondan sonra yazı gireceğim yerde bir halka dön babam dön. Öyle kala kalıyorum. (Nasıl olduysa becerdim şimdi)

İki gündür yüzmeye başladım ya acaip bir yaşama keyfi geldi. Sanırım spor gerçekten endorfin salgılarımı tetikleyip birleşik huzur endeksimin katsayısını yükseltiyor.

Dün havaalanındaydık. Orada ayrı bir dünya var. Bu nemli sıcaklarda orada olmak, değişik renkte insanlarla aynı ortamda olmak güzeldi. Hele giden sen değilsen ve telaşın yoksa çok zevkli.

Yeğen bizde kalıyor 3 gündür. 10 yaşında akıllı ve hiperaktif bir erkek çocuğu ile aynı evde kalmak oldukça güzel. Bol bol dondurma yiyor. 10 dakikada bir dondurma istiyor. Annesi günde 1 tane yedirirken ona olan düşkünlüğümüzü kullanıyor ve almazsak küsüyor:) Verdiğin özgürlüğün hep bir fazlasını istiyor. İlgisi çabuk dağılıyor. Meraklı. Tatlı dilli. Yerdeki her şey bir top onun için.

Şrek 4'ü izledik birlikte. Ortak bir payda bulmak iyi oldu. Eşekli sahneler acaip güldürdü.

Elif Şafak/Araf'a başladım. Yavaş ilerliyor. Henüz konuyu anlayabilmiş değilim. İnsanların okumadan kitap eleştirmelerini, karşıt görüşten birinin kitabını okumayı reddetmesini anlayamıyorum.

Bu sabah serviste ani frenle pantolonumun cebi kolçağa takıldı ve yandan bir yırtmaç açtım:) İşe geldiğimde ise gömleğimin sağ kolunun makine yağı ile lekelendiğini gördüm ama hiç bir şey keyfimi kaçıramaz, izin vermeyeceğim.

Vermeyeceğim...

Vermeyeceğim...





5 yorum:

SeRiOuuS dedi ki...

Spor yapmak iyi geliyor, koşmaya başlasam diyorum tekrar ama o ilk hafta ki agrıyı göze alamıyorum.

Araf acayip bir kitap, pek beğendim diyemem ama Elifin dili yeter okumak için. ha birde o kitaptan yola çıkıp bir hikaye yazmıştım. :)

Aslısın dedi ki...

Ben senin bloguna ulaşamadım uzun zaman hatta blogunu kapattın, diye biliyordum.
Sanırım teknik sorunlardan, neyse şu an her şey normal görünüyor. O yazı yazmayı engelleyen durum ara ara bende de oluyor son iki haftadır.

kremkaramel dedi ki...

Haydaa dün hikayeni bana atsana yazmıştım uçmuş:(

kremkaramel dedi ki...

Ay özlenmek ne güzel bişiimiş.
Arada sen de kaybol Aslı, tavsiye ederim.

Aslısın dedi ki...

:)) Peki tamam uçarım arada.