28 Mayıs 2010 Cuma

Kadınların Fantazileri

Sanıldığının aksine kadınların da cinsel fantezileri vardır. Bu fantezileri yaşamak kadınlar için seksin tuzu biberidir.

  • Herkes hayal kurar, herkesin düşgücü vardır. Cinsel fantezilerde buna dahil. Ama en çok cinsel fanteziler gizlenir, açıklanmaz. Özellikle de kadınlar fantezilerini çok fazla paylaşma yanlısı değildir. Sadece yakın kız arkadaşlarıyla paylaşırlar cinsel fantezilerini... Kocalarına ya da sevgililerine "fantezilerini" anlatmaya korkarlar.
Erkek ya da kadın, herhangi bir insanın; ”Hadi bir delilik yapayım” deyip seks fantezisini anlatması için kendini gerçekten çok rahat hissettiği, güven duyduğu, yargılanma kaygısı taşımadığı ideal ortamda olması gerek.
• Çünkü herkes fantezi kuruyor, herkes herkesin fantezi kurduğunu biliyor ama bu konu hâlâ ciddi bir tabu… Neyse ki İngiltere”de bir grup araştırmacı ağızlarından girip burunlarından çıkarak yedi cesur kadını konuşturmayı başarmışlar.
• Bu kadınların fantezileri, dünyadaki pek çok kadının fantezileriyle ortak özellikler taşıyan, sıradan sayılabilecek hayal ürünleriymiş.
devamı için: http://www.saglikbilimi.com/kadinlarin-seks-fantezileri/

Hiç yorum yok: