20 Nisan 2010 Salı

KENDİMLE ÇILGIN RÖPORTAJLAR

Baktım olcak gibi diil, tuttum kendimle röportaj yaptım. Ne kadar kaçsan da olmuyo, aynada traş olurken gözgöze geldik cevapladım ayaküstü, o yüzden böyle uçuk.

Ben- Aynı anda hangi işleri yapabiliyorsunuz?
Yine Ben:) - Ben yürürken kitap okuyabilir, bir anlığına bakınıp, gördüğüm biri ile ilgili bi fantazi kurabilir, o an servis şoförüne günaydın deyip yerime oturabilir, otururken çaktırmadan ufaklığın konforunu sağlayabilir, aklıma gelen bir fikri not edebilir, ayakkabılarımı yine parlatmadığıma hayıflanıp, niye Hasan Ali Toptaş kadar iyi yazamıyorum diye öfkelenip, servis şoförünün geyiklerini göğsümde yumuşatarak afyonumu patlatabilirim.

Ben- Hamile misiniz?
Yine Ben:)- Her daim hamileyim, çünkü herşeyden etkileniyorum. balık burcuyum da ondan mıdır nedir herşey bende zincirleme reaksiyona sebep oluyor ve beynimde piç düşünceler oluşuyor, duyarlı biri olarak hepsini nüfusuma kaydediyor, okula başlayacakları güne kadar karşıt duygularla emziriyorum, anarşist yanları olgunlaşınca canlı bomba olarak salıyorum, patlıyorlar blogta, dikkatli olun çok önemli bu nokta.

Ben- Blog tuttun da noldu?
Yine Ben:)- Başım göğe erdi, testislerim trampet çaldı, bi yaş daha büyüdüm, ama 29 şubatta doğduğumdan hala ergenlik çağına gelemedim, bloguma kustum, parmak parmak tattılar, çorbada benim de tuzum olsun diyenler geldi tükürdü, zenginleştim, zengin mutfağına döndü içim, aşçı, hırsız, karısı ve aşığı ile arkadaş oldum, blogun duvarlarını yıktım törenle, törende Ersen ve Dadaistler eylem yaptı, tutuklandılar, kefalet paralarını ben ödedim, ama ilan etmek bana yakışmaz, yakışanı giyerim ben, bugün birşeyi yakıştıramadım kendime, tarihe geçirecek beni vaka-i nudistler.

Ben- Sağ favorin soldan uzun mu oldu ne sanki...
Yine Ben:)- Olabilir, favorilerim arasında ayrımcılık yapmam, cinsel tercihleri, yemek tercihleri, renkleri beni ilgilendirmez, midesiz değilim ama Aşk-ı Memnu da izleyebilirim, Beşir'e gönlüm kayabilir, King'in Maço İstanbul'una gözatabilirim, Pippi Haşmet'ten P çalabilirim, aykırılık özümde var, özüm-sözüm de bindir benim, çok renkli ve çok dilli olabilirm, mozaiklenmiş görüntülerle vahşetimi gizleyebilirim, ama isterik diyebilirsiniz, siz isterik derseniz ben kıyamam veririk derim bi frikik.

Ben- Futboldan anlar mısınız?
Yine Ben:)- Anlarım ama ne anladığınıza bağlı, futbol ufak ayak oyunları demekse anlarım kendi çapımda beceririm de, yani insanları yönlendirmek için beyaz yalanlar söyleyebilirim ama büyük ayak oyunlarını kıvıramam, zaten Coachbear'ın sandığı gibi büyük ayağım, büyük bacağım yok benim, daha çok twopotbuchuk, öptüm mucuk!

Ben- Bana zaman ayırdığın için teşekkürler
Yine Ben:)- Sana her zaman ayırırım ama artık yoruldum bırakıyorum zamanın poposunu, dikkat et sıkışıp kalma, kısırdöngü marulla yenmeyecek kadar kabızlığa sebep olur, bırak zaman zevke gelsin.

(Rating kaygısı neler yaptırıyor. Ankette en çok ropörtaj ve itiraflarıma kısmen de komik yazılara eğiliminiz var, delirttiniz beni sonunda)

6 yorum:

pippi haşmet dedi ki...

simetri hastası insanlar var elde makas favori, bıyık, kaş kontrolü yapıyor. Demedi deme.

kremkaramel dedi ki...

pippi düşebilir, kel görünebilir, aykırılır, kaş alınır, dalyan küser, hangibrine yetişiim saldım uç kuru

Adsız dedi ki...

ayağından veya bacağından bahseden kim?
yüreğinden bahsediyodum genellikle :)))

renksiz papagan dedi ki...

değişik bir tasvir olmuş...

SeRiOuuS dedi ki...

siz balıklar harbi piskosunuz olum.

B. dedi ki...

Gizli Hazinem olsun, Zeytin olsun, bunları yazmayı bırakırsan çok kızarım, sakın.