22 Haziran 2010 Salı

BİR DAMLA SPERM

Avucumda plastik bir sperm kutusu… Bunu bana neden yapıyorlar? Bunu hakedecek ne yaptım? Kendime acıyorum. Acımamalıyım. Ağlıyorum. Ağlamak kan çanağı gözlerimi daha da acıtıyor. Kimbilir ne halde yüzüm. Aynasız bir odaya kapatıldım itile kakıla. Acaba ayna olsa bakmaya cesaretim olur muydu? Üç günlük sakalım, uykusuzluktan harelenmiş gözaltlarım, kendimi bile tiksindiren kokum… Sol kaburgam sızlıyor fazla iç çekerek ağlamamalıyım. Öfkemi elimdeki kapaklı plastik kutudan alır gibi karşı duvara fırlatıyorum. Adi orospu! Aşşağılık! Bu iftirayı neden attın?


- Ne oluyor orada diyor sert bir ses. Kapı açılıyor. Kafasını uzatıyor biri.

- Çabuk ol! Diyor, daha fazla bekleyemeyiz. Başımı eğiyorum ağladığımı görmesin diye. Koridordan bir sedye geçiyor. Başımı sallıyorum konuşmadan. Kapanıyor tekrar.

Eğilip almaya çalışıyorum yerden kutuyu. Kelepçelerimden dolabın altına daha fazla ermiyor elim. Çaresizce kapıyı çalıyorum.

- Bitti mi, diyor sırıtarak. Ne çabuk lan!

- Yok, kutu düştü diyorum suçlu suçlu.

- Oğlum, diyor erlerden birine, al çabuk şunu! Nasıl attırdın olum diyor imalı imalı sırıtarak. Ona cevap veremeyecek öfkeli ve yılgınım. Kafa atmak geçiyor içimden. Bunu bana neden yapıyorlar? Bunu hakedecek ne yaptım?

Kapı kapanınca fermuarımı açıyorum. Üç günlük sorgunun uyuşturduğu beynim, güzel bir anı ya da fantazi yakalamak istiyor. Olmuyor. Arzum’la geçen güzel günleri hatırlamak istemiyorum. Seviştiğim tüm kadınları yüzlerini unuttum. Arzum’u düşünmemeliyim. Düşünmemeliyim! Ama inadına onun pembe saten babydollu geliyor aklıma. Sonra dudağı ve kaşı patlamış, çürükler içindeki yüzü, sigara söndürülmüş boynu... O gece çok net değil ama tüm bunları ben yapmış olamam. Onlara da anlattım. Kaç kere… Hatırlamıyorum. Ama ben yapmadım. Sırf bu iki tezat kelime nedeniyle daha da hırpalanıyorum.

- Doğru söyle lan! Pezevenk!

Boğazına yapışıp ittiğimi hatırlıyorum. Hakaret edip evden kovduğumu da. Ama otlanmıştık ve içmiştik, bunu ona yapmış olamam. Okan’ın koynunda seni gördüğümde saçından sürüp… Ama sadece kovdum. O kadar! Yapmadım… Yapmadım… Ama neden benim ismimi verdi neden? Neden? Kim yaptı peki bunu ona? Bunu bana neden yaptın Arzum?

Mastürbasyon hiç işkence olmamıştı bu kadar. Küçük bir kirpi yavrusu gibi avucumda tortop benliğim. Bir damla sperm istiyor devlet. Bir damla… Ama sanki kasıklarımdaki inlerine kaçtı spermler. Ona tecavüz etmedim. Neden istiyorlar bunu benden? Neden? Kim akıl verdi Arzum’a? Bu hastanenin eski hekimi değil miydi babası? Abisi uyuşturucu bağımlısı değil mi? Gazeteler neler yazdı kimbilir. Flaşlar… Oradan oraya sevk edilirken delici sorular. Deli gibi bağırdım ben yapmadım diye… Annem duymuştur kesin… Neden Allahım, bunu hakedecek ne yaptım? Son zamanlarda geceleri dağıttık ama yine de masumdu herşey.

- Yürü! Taksim İlkyardım’a gidiyoruz. Sperm vereceksin!

- Neden ama ona tecavüz etmedim!

- Hakim istemiş, kes! Onu kadını o hale getirirken düşünecektin.

- Ben yapmadım!

- Şişlenince anlarsın anyayı konyayı içeride. Bunlar iyi günlerin…

4 yorum:

Adsız dedi ki...

özlemiştim seni :)

SeRiOuuS dedi ki...

Çok iyi :)

kremkaramel dedi ki...

x-coach: özlenmek ne güzel:)
ben özlemedim (zaten izleyebiliyordum seni post giremiyordum)

seriouus: hani senin bahsettiğin öykü? bana maille yolla hiç olmazsa

SeRiOuuS dedi ki...

kaç yere yazdın yolla diye hikaye yi yolladım mailden insan bır guzel cırkın bısı der yuh , bilsem yollamazdım walla :D:D:D